Angelys Orchestra Perle Muzicale 2016 Romania Bucuresti

Angely’s Orchestra, mai exact Angelys Symphonic Wind Orchestra, este o orchestra de estrada care iese in evidenta, daca nu prin diversitatea genurilor muzicale abordate (clasic, pop, jazz, blues, rock), atunci cu siguranta pentru participarea in cadrul unor evenimente rafinate carora le-a adus un plus de eleganta, printre acestea numarandu-se spectacole sustinute pe scena Salii Radio, Ateneului Roman sau in incinta Palatului Parlamentului, prin asocierea cu parteneri de notorietate (printre care se numara chiar Primaria Vienei si Ambasada Austriei la Bucuresti) si nu in ultimul rand, prin sustinerea a numeroase spectacole in aer liber, ocazie cu care publicul s-a bucurat sa interactioneze cu membrii orchestrei. Orchestra este alcatuita preponderent din studenti si absolventi ai Universiatii Nationale de Muzica,sub bagheta dirijorului Marius Cristian Firca. Interesant este si faptul ca este prima orchestra particulara din Romania.
Ultimul eveniment sustinut de valoroasa orchestra, Perle muzicale, a avut loc in Piata Primariei, in data de 15 mai. Asa cum ne-au obisnuit, repertoroiul a fost unul variat, continand 13 secvente muzicale dintre care mentionam: The Washington Post – John Philip Sousa, New York – Kees Vlak, Satchmo – Ted Ricketts, In The Mood – Joe Garland.
Un moment exceptional, de-o sensibilitate aparte, a sustinut si Elena Dinca, solista a Operei Nationale care, impreuna cu orchestra, au reusit sa emotioneze auditoriul.

Category
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Orchestra Simfonica Angelys © 2016 All rights reserved. Powered by Sarghy Design
Top
Follow us: